Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
"Mindenki többet nyújtott, mint amit vártam tőle" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 07.

ImageA 2009-2010-es bajnoki év őszi szezonjában a Videoton három sorozatban volt érdekelt: a Soproni Ligában, a Magyar Kupában és a Ligakupában. A csapat szezon eleji célkitűzései között a Magyar Kupában a döntőbe jutás, míg a Soproni Ligában az első három hely valamelyikének megszerzése szerepelt. A szombati mérkőzést követően arra kértük dr. Mezey György vezetőedzőt, értékelje az őszt.

Tovább...
 
Az 1. nap Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 07.

ImageMagyarország nyolcgólos győzelemmel kezdte a világbajnokságot – Siti Bea szerint ideális első ellenfél volt Tunézia. A nap meglepetését Brazília okozta Franciaország legyőzésével – a meccsről Adriana és Szabina osztja meg velünk a benyomásait.

Tovább...
 
Óriási küzdelemben maradtunk alul Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 07.

ImageSapa Fehérvár AV19 fordulatos, izgalmas találkozót vívott az EBEL címvédőjének, a Klagenfurtnak az otthonában, amelynek végén az osztrákok végül otthon tartották mindkét pontot minden erőfeszítésünk ellenére. - Klagenfurt meglehetõsen messze van Székesfehérvártól, és a hosszú utazás hatásai meg is látszottak az elsõ percekben a fiúkon. A KAC hamar meg tudta szerezni a vezetést Gregor Hager góljával (1-0).

Tovább...
 
Ligakupa: Videoton FC - Lombard Pápa 5-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2009. december 06.

ImageMagabiztos, gólzáporos győzelemmel búcsúzott a Vidi 2009-től. Csapatunk erős összeállításban lépett pályára, hiszen ez a mérkőzés döntően befolyásolta az első hely sorsát a Ligakupában, amit végül a Videoton meg is szerzett, hiszen a Győr - otthon - 1-0-ra kikapott a Pakstól. Sitku korai gólja adta meg a mérkőzés alaphangulatát. Ezt követően futószalagon dolgozta ki a Vidi a helyzeteket, azonban ekkor ezek még kimaradtak. A második félidő ott folytatódott, ahol az első véget ért.

Tovább...
 
Albacomp - ASE 79-77 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 06.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Atomerőmű SE 79-77 (22-18, 21-23, 25-17, 11-19) Székesfehérvár, 2800 néző Játékvezetők: Dr. Valovics, Király, Balog Albacomp: Simon 13/3, Hanga 15, Radovic 6, Lee 17/3, Banks 22/6 Cs: Keller, Antal, Bódi, Farkas, Madár, Toya 6 ASE: Horváth 22/9, Clark 3/3, Dill 13, Kiss 3/3, Mészáros 2 Cs: Körtélyesi 4, English 8/3, Medve, Martin 18, Gulyás 4

 
Fehérvár-parádé Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 05.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kissé nehezen lendült játékba a Villach ellen, ám amikor összeállt a játékunk, faképnél hagytuk az osztrákokat. Lendületes, szórakoztató jégkorongozással nagy gólkülönbségű győzelmet arattunk. - Nagy lendülettel vetették magukat a küzdelembe a felek, ráadásul hamar emberelõnybe is kerültünk. Adott volt tehát a lehetõség a vezetés megszerzésére, de hiába játszottuk jól ki a figurákat, Starkbaum kitett magáért. Kisvártatva a vendégek is kihagytak egy fórt, ám ezt követõen fokozatosan átvették a kezdeményezést.

Tovább...
 
A visszavágás reményében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 04.

ImageA közelmúltban a Villach hazai pályán legyőzte a Sapa Fehérvár AV19 csapatát. Pénteken szurkolóink támogatása mellett a visszavágás céljával lépnek jégre a fiúk. - Vasárnap idegenből sikerült egy pontot elhozni, Bécsben ráadásul a győzelemtől sem álltunk messze.

Tovább...
 
Edzőmérkőzés ötgólos vereséggel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 03.

ImageA Váci NKSE elleni edzőmérkőzésen az első félidő közepén 12 percen keresztül nem lőtt gólt az Alcoa FKC, és az ekkor megszerzett előnyüket a meccs végéig tartották a vendégek. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a fehérváriaknál Laima Bernataviciute hat, Rádl Tímea öt gólt szerzett. A 16 éves Kuhinkó Vivien először szerepelt az FKC felnőtt csapatában.

Tovább...
 
Junior bajnokság: megizzadtunk a győzelemért Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 03.

ImageImmár hatpontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Sapa Fehérvár AV 19 együttese a második helyezett Dunaferr előtt, amelynek otthonában legutóbb 6-5-re győzött a Kóger-legénység. Az idény legszorosabb sikere volt.

Tovább...
 
A tájfutás alapkelléke a precíz térkép Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 02.

ImageTérképeket készít, és a legtöbbször le is futja a feltérképezett terepet Somlay Gábor. Az 53 éves pusztavámi férfit gyakorta kérik fel külföldről is, hogy segítsen olyan térképek létrehozásában, amelyek olyan pontosak, hogy még a katonaságnál sem használnak ilyen részletes, minden kis útelágazást magába foglaló eszközt.

Tovább...
 
Rövidhírek a fehérvári kézilabdás lányokról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 02.

ImageHírek röviden, bővebben pedig a cikkben: A hét fő eseménye, hogy Jiangsu tartományban szombaton megkezdődik a világbajnokság. / A nyitónapon Magyarország Tunéziával játszik. / Újabb sérült a németeknél. / Szerdán, 16 órakor edzőmérkőzést rendeznek a Váci NKSE ellen.

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6194 - 6204 / 7448